I think I've been hacked....

Discussion in 'Computer and Internet' started by fatbaldguy, Oct 2, 2011.

  1. fatbaldguy

    fatbaldguy In Flower

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    499
    Likes Received:
    217
    Location:
    SW Ohio
    I can't seem to turn on my anti virus program AVG. I'm something of a Luddite and don't really know alot about this stuff. Any suggestions?

    I've gone to control panel and etc., to try this. No luck so far.
     



    Advertisement
  2. eileen

    eileen Resident Taxonomist Staff Member Moderator Plants Contributor

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    23,785
    Likes Received:
    1,288
    Location:
    Scotland
    Have you tried uninstalling the version you have? If not then I'd give it a go. Once you've uninstalled the one on your computer you should be able to install it again from scratch.
     
    Frank and fatbaldguy like this.
  3. fatbaldguy

    fatbaldguy In Flower

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    499
    Likes Received:
    217
    Location:
    SW Ohio
    As some of my 'English' friends would say, Bloody Brill! Prompted me to reinstall AVG and voila, back up and running.
     
    Frank likes this.
  4. eileen

    eileen Resident Taxonomist Staff Member Moderator Plants Contributor

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    23,785
    Likes Received:
    1,288
    Location:
    Scotland
    I'm glad you have AVG on your computer again. Fingers crossed you'll have no further trouble now.
     
  5. Netty

    Netty Chaotic Gardener Plants Contributor

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    13,951
    Likes Received:
    972
    Location:
    Southern Ontario zone 5a
    Glad it was that simple FBG. That happened to me and it was a nasty virus...had to take my computer in and have it cleaned professionally. It was a royal pain in the butt, but all is well now. Now I run Malwarebytes as well as ESET ... you can't be too careful!
     

Share This Page