New Profile Posts

  1. Dirtmechanic
    Dirtmechanic Frank
    Hello me again! So the mobileweb site loads the front pages but clicking a post in a forum gives an error page
    1. Frank likes this.
    2. Frank
      Frank
      Sorry about that Dirtmechanic! Gremlins got in the system. All cleaned out now :)
      Sep 30, 2021
  2. Frank
    Frank Mobil8181
    Ed, did you have any luck getting logged in yet?
    1. Sadii2710 likes this.
    2. Mobil8181
      Mobil8181
      Frank to tell you the truth NO!
      This is the first I've been able to work this like before.
      I log in then go away but return and have to do it all over again
      And sending photos don't work at all.
      but your working and that's good.
      Stay safe and sleep warm.
      Apr 19, 2021
    3. Frank
      Frank
      Apr 19, 2021
  3. Mobil8181
    Mobil8181 mart
    Mart I followed Frank's info and I hope all is going to work.
    Weather is crazy as on last Friday it was 83 and today its 50.
    If by any chance you lost a wild turkey its here.
    I started with 11 turkey and now I have 9 looking for dinner.Sleep warm
    ed
    1. Sadii2710 likes this.
  4. Mobil8181
    Mobil8181 Frank
    Frank I hate to bother you nut I can't load photos or send messages on here with this new program or it my system that connects with your forum needs to be looked at.
    ed
  5. mart
    mart
    Looks like it works !
  6. Mobil8181
    Mobil8181 Frank
    Frank when I go to the Blogs it says I need to log in and program won't allow me to.
  7. Mobil8181
    Mobil8181 Frank
    Frank you need to look into my settings as I can do this BUT once signed I am unable to go and use the blog anymore and unable to send anything to
    Mart in NE Texas including photo's
    Thanks ed
    1. Frank
      Frank
      Hi @Mobil8181 , do you mean you can't post any photos into your blog. I've made no changes to the system recently. Have you tried using a different browser like Firefox to rule out that it is a browser issue?
      // frank
      Mar 2, 2021
  8. Mobil8181
    Mobil8181 mart
    Hi Mart just checking this out to see if it works.
    ed
  9. Edlou8181
    Edlou8181 Frank
    Frank I need you to look my settings and everything as I can't send any messages with photo's
    ed
    1. Frank
      Frank
      Hi @Edlou8181 , do you mean you can't post any photos into your blog. I've made no changes to the system recently. Have you tried using a different browser like Firefox to rule out that it is a browser issue?
      // frank
      Mar 2, 2021
  10. xantedeschia
    xantedeschia
    Cooking dinner, knitting an Antler Cardigan, watching my plants grow.
    1. Frank likes this.
  11. Edlou8181
    Edlou8181 Frank
    Frank not sure ho to send you a message without posting it or that the new way
    ed
  12. Edlou8181
    Edlou8181 Frank
    Frank sorry to bother you but I having trouble sending messages with photo's
    maybe need to look into my settings.
    thanks
  13. Clay_22
    Clay_22
    If I can plant it I will try to grow it.
  14. Edlou8181
    Edlou8181 mart
    Just a small post
  15. Jewell
    Jewell
    Sunny day
    1. Frank likes this.