Have a problem.

Discussion in 'Computer and Internet' started by eileen, Feb 5, 2022.

  1. eileen

    eileen Resident Taxonomist Staff Member Moderator Plants Contributor

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    29,088
    Likes Received:
    6,277
    Location:
    Scotland
    When I came into the forums today I noticed two things that were unusual.
    1. The 'Back to top' button is missing.

    2. Mark all forums read has also disappeared.

    Any suggestions as I haven't a clue?

    Thanks in advance.
     
  2. Loading...


  3. mart

    mart Strong Ash

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    5,582
    Likes Received:
    4,140
    Location:
    NE Texas
    No idea ! I don`t use those !
     
  4. Frank

    Frank GardenStew Founder Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Messages:
    18,098
    Likes Received:
    2,191
    Location:
    Galway, Ireland
    Hi Eils, are you still seeing these missing? I can see them fine from my end.
     
  5. eileen

    eileen Resident Taxonomist Staff Member Moderator Plants Contributor

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    29,088
    Likes Received:
    6,277
    Location:
    Scotland
    Only the 'back to top' is still not working for me Frank. It's there now but doing nothing. I don't have clue as why though. :headscratch:
     



    Advertisement
  6. Zigs

    Zigs Young Pine

    Joined:
    Aug 30, 2021
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    3,365
    Location:
    Kent
    Try logging out, clearing cookies and doing a restart @eileen :)

    Sometimes does the trick :fingerscrossed:
     
  7. eileen

    eileen Resident Taxonomist Staff Member Moderator Plants Contributor

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    29,088
    Likes Received:
    6,277
    Location:
    Scotland
    Thanks Zigs but I've already done all that and it didn't work. It's really no big deal though as I can scroll up and down. I was just wondering why it has stopped working.
     
    Zigs likes this.
  8. Zigs

    Zigs Young Pine

    Joined:
    Aug 30, 2021
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    3,365
    Location:
    Kent
    Aah well, worth a try :)

    Might be somethings become unticked in the ACP? Odd things happen with the software sometimes, had a member that could suddenly see all the staff forums once :eek:
     

Share This Page